Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Betaalmethoden in de webshop

   Pay.nl is een payment-service-provider die voor ons de online betalingen afhandelt. Via Pay.nl bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

   • iDEAL: dit is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. U kiest in de kassa voor iDEAL en wordt na het bevestigen van de bestelling naar de beveiligde bankomgeving geleidt. U kunt dus snel en veilig betalen via uw eigen bank. iDeal is mogelijk bij de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot. Als u voor deze betaalmethode kiest ontvangen we direct je betaling en gaan we direct met je bestelling aan de slag.
   • Bancontact (België): Uw product wordt na betaling, direct verzonden.
   • Creditcard: in onze webshop is het mogelijk om te betalen met creditcards van Visa en MasterCard. Zodra uw creditcardgegevens gecontroleerd zijn, wordt uw bestelling (indien voorradig) die dag nog verzonden. Uw creditcard wordt na levering belast.
   • SOFORT e-commerce (Duitsland): Uw product wordt na betaling, direct verzonden.
   • Giropay (Duitsland): Uw product wordt na betaling, direct verzonden.
   • VVV Cadeaukaart: Indien je bestelling maximaal €50,- bedraagt kun je ervoor kiezen om te betalen met een VVV Cadeaukaart. Een bestelling boven €50,- betalen met VVV Cadeaukaarten is wettelijk niet toegestaan.

   *Informatie met betrekking tot de richtlijnen tegen witwassen (AMLD5)
   Met ingang van 1 juli 2020 is de Europese richtlijn tegen witwassen (AMLD5) in werking getreden. Deze wetgeving vereist dat er bij een besteding van meer dan 50 euro aan elektronische geld (EGI) zoals VVV Cadeaukaarten, een Know Your Customer (KYC) procedure wordt uitgevoerd. Deze controle op persoonsgegevens en financiële achtergrond is bij ons niet uitvoerbaar waardoor het niet mogelijk is om met meer dan 50 euro aan VVV bonnen in één transactie online te betalen.

   Betaalmethoden in de winkel

   In al onze winkels is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

   • Pin: de limiet bij pinnen is in de meeste gevallen €2500,-. Neem bij twijfel contact op met uw bank.
   • Contant: u kunt contant betalen in onze winkels. Voor de veiligheid van onze medewerkers willen we het contante geld in onze winkels zo laag mogelijk houden. Daarom verzoeken we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van Pin.
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
   ← Keer terug naar de backoffice    Onze webshop is tijdelijk gesloten. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen